Nyírbogát Nagyközség

Bagaméry Lajosné köszöntése 90. születésnapja alkalmából

Szép számú - népes család, a település polgármestere és az ünnepelt háziorvosa köszöntötte a nyírbogáti Bagaméri nénit

A nyírbogáti Bagaméry Lajosnét (született: Erdős Rozália) 2012. november 11-én 90. születésnapja alkalmából a  Baptista Imaházban köszöntötte 43 közeli hozzátartozója: 9 élő gyermeke - családjával, és egy elhunyt fia felesége. A köszöntők között volt  Nyírbogát település polgármestere  Dr. Simon Miklós és az ünnepelt háziorvosa Dr. Rizsák Ildikó is.


Polgármester úr az önkormányzat nevében egy nagyon szép virágcsokor kíséretében adta át az Orbán Viktor  miniszterelnök úr  által aláírt emléklapot a „szép korú” állampolgárnak.  Bagaméri néni  Komlódtótfaluban született 1922. november 11-én.  1951-ben  kötött házasságot Bagaméry Lajossal, akivel 27 évet élt boldog házasságban. Kilenc gyermekük született. Sajnos férje már 35 éve meghalt, özvegyen nevelte fel  négy legfiatalabb gyermekét. Hitvallása szerint minden bajon és nehézségen át mind ez idáig  Isten segítségével, a tőle kapott erővel jutott túl. Vallja, hogy Istentől kapott feladata a betegek meglátogatása, vigasztalása, amit idős kora ellenére is szorgalmasan gyakorol. Népes családtagjain túl mindig imában hordozza úgy a település, mint hazánk vezetőit, állampolgárait. Önmagát még ellátja, sőt, ha családjában szükség van az ő segítségére is, szívesen segít a befőzésben és kisebb házi munkák elvégzésében. A településen nagyon sokan jókívánságukat fejezték ki Rozika néni születésnapja alkalmából.


Gyermekei  ( Tibor-Pál, Eszter, Mária, János, Lídia, Márta, Erzsébet, Anna és Debora) továbbra is kívánnak édesanyjuknak töretlen Isten-hitet, egészséget,  sok boldog évet gyerekei, unokái, dédunokái között. 


Szeretettel:  Gulyás Jánosné (Bagaméry Márta,  kilenc gyermek közül az egyik)