Nyírbogát Nagyközség

Meglepetés parti Nyírbogáton

Meglepetés partin ünnepelte 92. születésnapját szeretteivel a nyírbogáti özvegy Balogh Mihályné, Lina néni a nyírbogáti Kúriában

 

A Nyírbogáti özv. Balogh Mihályné (Lina néni) az idén nov. 24-én ünnepelte 92. születésnapját, aki nyolc gyermeknek adott életet, a legidősebb és legfiatalabb sajnos már  nem él. Hat gyermeke és azoknak családjai  nagy meglepetést szereztek Lina néninek, mivel nagyszabású, vacsorával egybekötött családi  születésnapi ünnepséget  szerveztek a nyírbogáti Kúria éttermében. 


Az est nagyon jó hangulatban zajlott, mindenki ajándékkal kedveskedett  neki,  sőt  mindenki igyekezett megtáncoltatni  az ünnepeltet.  Lina néni – hála legyen a Jó Istennek - nagyon jó egészségnek örvend, semmilyen gyógyszert nem szed,  s nem csak hogy saját magát ellátja, még  a ház körüli teendőket, s a konyha kertjét is Ő saját maga gondozza. Vet, ültet, kapál, s ősszel betakarít, s ha igénylik, és szükség van rá, még a gyerekeinek is besegít. Fiatalabbakat megszégyenítő frissességgel jár gyalog a faluba bevásárolni. Irigylésre méltó idős kora ellenére az élete.  A család nevében Hatházi Attiláné (Rita) unokája köszönetét fejezi ki nagybátyjának Balogh Lajosnak, aki az estét megszervezte, hogy mindannyian együtt ünnepelhettek,  s aki a rendezvény költségeit is állta.

 

További jó egészséget, hosszú, örömteli éveket kívánunk még gyerekei, unokái, dédunokái között Lina néninek!

Nyírbogát, 2012. november 28.

 

Gulyás Jánosné