Nyírbogát Nagyközség

Dr. Simon Miklós átvette országgyűlési képviselői megbízólevelét

2014. április 25-én ünnepélyes keretek között a Nyírbátori Városháza Dísztermében Dr. Simon Miklós a Fidesz–KDNP Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 6. számú egyéni választókerület országgyűlési képviselője átvette Dr. Lazók Attilától a 6. sz. választási bizottság Elnökétől megbízólevelét.  Dr. Tóth Árpád, Nyírbátor Város jegyzője, az OEVI Vezetője gratulált képviselő úrnak,  sikeres és eredményes  munkájához jó együttműködést kívánt. Az elismerés hangján beszélt a választási bizottság tagjainak, a választási iroda munkatársainak tevékenységéről, és a szavazókörökben dolgozó választott és delegált tagokról, s megköszönte az országgyűlési képviselő választások során az áldozatos munkájukat, majd számot adott az áprilisi országgyűlési képviselő-választás lebonyolításáról.

A választási szervek, a Szavazatszámláló Bizottságok, az Országgyűlési Egyéni Választási Bizottság, a Választási Irodák kellő szakértelemmel, törvényesen végezték tevékenységüket, amelyért köszönetet mondott.

A 6. számú egyéni választókerületben az országgyűlési képviselőválasztás eredményeként  a 42085 érvényes leadott szavazatokból 19 768 szavazattal, a szavazatok 46,97 % -ával lett   Dr. Simon Miklós a Fidesz – KDNP országgyűlési képviselője.

 

A megbízólevél átadásának ünnepi ceremóniáján a választási szervek tagjain kívül jelen voltak azok a települési polgármesterek, barátok, akik segítették képviselő úr munkáját.

Dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő úr megköszönte a választási szervek elnökeinek, tagjainak, a választási iroda munkatársainak a választás során végzett eredményes és hatékony munkájukat, a meghívott segítőknek a kitartásukat, áldozatos munkájukat,  fáradozásukat, mellyel hozzájárultak a közös siker eléréséhez. Képviselő úr megköszönte a választók bizalmát, mely nagy megtiszteltetés és felelősség is számára. Továbbra is fontosnak tartja az ország és a nemzet felemelkedésének képviseletét. Azon fog fáradozni, hogy térségünk fejlődését tovább szolgálja, ami azonban csak együttes erővel, közösen összefogva lehetséges. Ehhez kéri a továbbiakban is a térség segítő támogatását!

 Gratulálunk az április 6-i országgyűlési képviselő választáson győztes Dr. Simon Miklós (Fidesz-KDNP) képviselőjének, eredményes munkájához sok sikert, egészséget, jó együttműködést kívánunk!