Nyírbogát Nagyközség

Belterületi csapadékvíz-elvezetés Nyírbogáton

A kedvezményezett neve: Nyírbogát Nagyközség Önkormányzata

 

A projekt címe: Belterületi csapadékvíz-elvezetés Nyírbogáton

 

A szerződött támogatás összege: 99 392 600 Ft

 

A támogatás mértéke (%-ban): 100%

 

 

 

 A projekt tartalmának bemutatása:

 

 

 Jelen projekt megvalósítási célja a Nyírbogáton már több évtizede fennálló csapadékvíz elevezetéséből és belvízből eredő problémák, károk megszüntetése, a település környezeti állapotának javítása és a helyzet sikeres és hosszú távú költséghatékony megoldása.

 

Nyírbogát Nagyközség Önkormányzata célként tűzte ki a csapadékvíz elvezető hálózat fejlesztését. A beruházás a 471-es számú főút mellett és egyéb lokális helyeken épül ki. A projekt keretében 2126 m csapadékvíz elvezető rendszer kiépítése, fejlesztése és felújítása valósul meg. 

 

A projekt célja a település környezeti állapotának javítása, a helyi vízkár csökkentése. A fejlesztés garantálja csapadékvíz biztonságos elvezetését, melynek eredményeként megszűnnek a szükségszerű kárelhárítási munkálatok, ugyanakkor az épületekben és egyéb létesítményekben keletkező anyagi kárral sem kell a továbbiakban számolni.

 

 

 A Terület- és Településfejlesztés Operatív Program keretében Nyírbogát Nagyközség Önkormányzata 100%-os támogatási intenzitású vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült

 

 A projekt azonosító száma:TOP-2.1.3-15-SB1-2016-00043

 

 A projekt megvalósításának befejezése: 2020.12.31.

 

A BERUHÁZÁS KÉPEI

Az elkészült projekt képei