Nyírbogát Nagyközség

Megalakult Nyírbogát új képviselőtestülete

2014. október 12-én az önkormányzati választáson Nyírbogát lakossága kiállt a keresztény értékrend mellett, döntött a megkezdett munka tovább folytatása mellett, letette voksát a település fejlődése mellett. A lakosság döntése bölcs és egyértelmű volt - tudtuk meg Dr. Simonné Dr. Rizsák Ildikótól az újonnan megválasztott Polgármester Asszonytól.
Október 13-án tudtuk, hogy győztünk, az elvégzett munka, amit közösen együtt - egymásért tettünk, eredményes lett. Azonban ellenfeleink, ellenségeink ezt az eredményt nem tudták elfogadni, tiszteletben tartani, hazug igaztalan vádakkal bemocskolták a tisztességben megöregedett, de lelkében örök fiatal 92 éves idős embert, de igaztalan rágalmakkal illeték az egyház képviselőit is.
Október 21-én a Debreceni ítélőtábla döntésével a választás eredménye jogerőssé vált. Az ítélet a :


http://debreceniitelotabla.birosag.hu/sites/debreceniitelotabla.birosag.hu/files/field_attachment/pkii2070420142_0.pdf

elérhetőségen megtalálható.

A mandátum átadó ünnepségen a Polgármesteri Hivatal Házasságkötő termes zsúfolásig megtelt. Megtiszteltek bennünket a történelmi egyházak képviselői is. Polgármester Asszony köszönetét fejezte ki minden képviselő jelölt nevében a HVB és a SZSZB választott és delegált tagjainak, a helyi választási iroda vezetőjének Bereznyákné Dr. Bényei Bernadett jegyző asszonynak és munkatársainak a kitartó, szakmailag megalapozott áldozatos munkáját.  

 

2014. október 23-án a polgármester asszony és a hat képviselő átvehette a helyi választási bizottság elnökétől a megbízó levelet. 2014. október 24-én pedig megalakult az új önkormányzat.

 

Polgármester:

Dr. Simonné Dr. Rizsák Ildikó

FIDESZ – KDNP

 

Képviselő-testületi tagok:

Csonka Imre     FIDESZ – KDNP

Gulyás Jánosné FIDESZ – KDNP

Madácsi János  FIDESZ – KDNP

Ostorháziné Vadon Izabella  FÜGGETLEN

Papp Lajos  FÜGGETLEN

Rizsák Róbert FIDESZ – KDNP

 

 Az ünnepélyes pillanatok képei