Pályázat

Civil Szervezetek

Bogát 2000 TC

header kép
A Bogát 2000 TC 1999-ben alakult. 

Nyírbogát Város Önkormányzata és a Bogát 2000 TC vezetése a vállalkozók bevonásával magasabb szintre kívánja emelni a labdarúgást a településen. Ennek érdekében új, tapasztalt játékosakkal és Marincsák Viktor kállósemjéni edző személyével erősítjük a bogáti csapatot.

A szakember nem szakad el a semjéni klubtól, hiszen marad szakmai vezető és viszi tovább az utánpótlás nevelést. Az új edző mellett Sütő Ottó továbbra is vállalja a csapat támogatását és az utánpótlás nevelését a Bozsik-program keretében.

Reméljük, hogy hamarosan elindul egy új fejezet a város és a csapat életében. A Bogát 2000 Torna Club továbbra is számít játékosaira, s így a meglévő hazai játékosok a Vörös Ördögök kispályás csapatának játékosaival kiegészülve próbálnak majd maradandót alkotni a pályán.

Célunk az eredményes és sikeres játék mellett, hogy megszerettessük a sportot a helyi fiatalsággal. Az önkormányzat az egyesülettel együttműködve az elmúlt évek alatt megteremtette mindazt a kor követelményeinek megfelelő infrastruktúrát, ami a sportolás és az egészséges életmód feltétele: műfüves pálya, tornacsarnok, kerékpárutak, élőfüves nagypálya, kültéri kondipark és az ezeket kiszolgáló öltöző.

A munka, az eltökéltség és a jókedv mellett egy valami még garantált: jó csapat és egy nagyon jó közösség kialakítása Nyírbogáton!

Reméljük, hogy újra szurkolók buzdításától lesz hangos a focipálya.

 

Hajrá Bogát 2000!