No event in the calendar
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
2022. augusztus 14. vasárnap
Marcell, Maximilián
A Nap kel 05:43-kor,
nyugszik 20:08-kor.

Holnap
Mária
napja lesz.

Őszi beszámoló 2020

A Bogát 2000 TC 1999-ben alakult.  A torna club elnöke Dr. Simonné Dr. Rizsák Ildikó.

  1. Jelenleg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságban szerepelnek. November 15- én végéhez értek a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság őszi mérkőzései. A Bogát 2000 TC a Nyírség csoportban 22 ponttal az előkelő második helyen végzett. Az ősz folyamán hétszer sikerült győzni, (hazai pályán minden mérkőzésünket megnyertük), a két vereség és egy döntetlen mellet, vendégként. A mérkőzéseken a csapat 48 gólt lőtt és 18-at kapott. Legjobb góllövőnk Budai Róbert 15 találattal. Gratulálunk! A bajnoki kezdést egy elég hosszú felkészülési előzte meg, hiszen a szeptemberi kezdést megelőzően már júniustól heti két edzéssel és egy edzőmérkőzéssel hangoltunk a bajnoki rajtra. A hosszú és eredményes felkészülésnek köszönhetően a Bogát 2000 TC egy folyamatos fejlődésen megy keresztül, hiszen a tavalyi félbeszakított bajnokságban is már voltak jelei az előre lepésnek. Bízunk benne, hogy a vírus helyzet enyhül a tavaszi folytatásra és a bajnokságot hasonló lendülettel tudjuk majd folytatni, mint az őszön, ennek eredményeként pedig egy sikeres évadot tudunk zárni.

A bajnoki mérkőzéseken az alábbi labdarúgók léptek pályára: Bacsó Benjámin, Zatureczky Gegő, Nagy Tamás, Bíró Ferenc, Ruszinkó Balázs, Papp Zsolt, Havasi Kornél, Pataki Erik, Tóth Gergő, Budai Róbert, Budai József, Csiki László, Varga Zoltán, Sitku Ákos, Diczkó Gergő, Kapási Ádám, Fekete Márió, Madácsi Roland, Bákonyi Balázs és Ifj. Sütő Ottó.

A felnőtt csapat mellett természetesen továbbra is folyik a fiatal labdarúgók képzése az utánpótlás korosztályokban, akik az OTP Bank által támogatott Bozsik Program keretein belül vesznek részt utánpótlás versenyeken heti rendszerességgel. Az ősz folyamán nyolc labdarúgó torna és fesztivált  rendeztek meg Nyírbátorban, amelyeken minden csapatunk részt vett, és kiváló eredményeket ért el. Az ősz folyamán korcsoportonként heti két alkalommal voltak edzések. A gyermek és felnőtt labdarúgók felkészítését és képzését Sütő Ottó végzi.

A Bozsik Programban a következő ifjú labdarúgók versenyeznek: Balázs Mihály, Kinczel Zsombor, Mocsár Zsolt, Linzenbold Róbert, Csonka Róbert, Czidor Botond, Veres Zsolt, Bakró Ignác, Májuk József, Huszti Szabolcs, Varga Rikárdó, Halász Máté, Aranyics Olivér, Sebők Rikárdó, Madácsi Imre, Fülöp Bence, Mászáros Ákos, Tácej Tamás, Varga Gyula, Gulyás László, Császár Zsolt, Szabó Zsolt, Dibáczi Csaba Tas, Somlyai Tamás, Markos István, Varga László, Szakály Krisztián, Sáfár Ádám, Zohn Máté, Tejfel Zoltán, Tóth Sándor, Szatmári Máté.

Az egyesület működését a versenyeztetését, eszközbeszerzését az elmúlt évekhez hasonlóan továbbra is Nyírbogát Nagyközség Önkormányzata támogatja. Köszönet érte.

Önkormányzatunk továbbra is derűlátó, reméljük, hogy a továbbiakban is sikeresen meg fogjuk tudni valósítani a kitűzött célokat a sport terén is. Örömmel tájékoztatjuk településünk lakosságát, a focit szerető, szurkoló közösséget, hogy a sikeresen elnyert, a helyi és környékbeli vállalkozók TAO (társaságiadó-kedvezményből) támogatás feltöltésében nyújtott segítségnek köszönhetően egy új korszerű előírásoknak megfelelő standard pályát fogunk kialakítani.  A Bogát 2000 Torna Club által eddig használt sportpálya a Bogát Kúria felújítási munkálatai és a tulajdonosokkal való egyeztetést követően a Bocskai útról átkerül a Hunyadi út 7. szám alá. A Községháza mögötti területből és több tulajdonostól megvásárolt kertrészekből fog elkezdődni a pályaépítés. Reméljük, hogy a megépülő sportpálya új színfoltja lesz településünknek.