Civil Szervezetek

Bogát 2000 TC

A Bogát 2000 TC 1999-ben alakult.  A torna club elnöke Dr. Simonné Dr. Rizsák Ildikó.

Jelenleg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságban szerepelnek. A bajnoki kezdést egy elég hosszú felkészülési előzte meg, hiszen a szeptemberi kezdést megelőzően már júniustól heti két edzéssel és egy edzőmérkőzéssel hangoltak a bajnoki rajtra. A hosszú és eredményes felkészülésnek köszönhetően a Bogát 2000 TC egy folyamatos fejlődésen megy keresztül. Bízunk benne, hogy a vírus helyzet enyhül a tavaszi folytatásra és a bajnokságot hasonló lendülettel tudjuk majd folytatni, mint az őszön, ennek eredményeként pedig egy sikeres évadot tudunk zárni.

A felnőtt csapat mellett természetesen továbbra is folyik a fiatal labdarúgók képzése az utánpótlás korosztályokban, akik az OTP Bank által támogatott Bozsik Program keretein belül vesznek részt utánpótlás versenyeken heti rendszerességgel. Az ősz folyamán korcsoportonként heti két alkalommal voltak edzések.

Az egyesület működését a versenyeztetését, eszközbeszerzését az elmúlt évekhez hasonlóan továbbra is Nyírbogát Nagyközség Önkormányzata támogatja. Köszönet érte.

Önkormányzatunk továbbra is derűlátó, reméljük, hogy a továbbiakban is sikeresen meg fogjuk tudni valósítani a kitűzött célokat a sport terén is. Örömmel tájékoztatjuk településünk lakosságát, a focit szerető, szurkoló közösséget, hogy a sikeresen elnyert, a helyi és környékbeli vállalkozók TAO (társaságiadó-kedvezményből) támogatás feltöltésében nyújtott segítségnek köszönhetően egy új korszerű előírásoknak megfelelő standard pályát fogunk kialakítani.  A Bogát 2000 Torna Club által eddig használt sportpálya a Bogát Kúria felújítási munkálatai és a tulajdonosokkal való egyeztetést követően a Bocskai útról átkerül a Hunyadi út 7. szám alá. A Községháza mögötti területből és több tulajdonostól megvásárolt kertrészekből fog elkezdődni a pályaépítés. Reméljük, hogy a megépülő sportpálya új színfoltja lesz településünknek.