Pályázat

Képek az EFOP-1.5.3 projektről

Gyermekek fejlesztése

Fejlesztőpedagógusi foglalkozás 

Gyógypedagógiai foglalkozások 

 

Képzések

Kompetenciamérés: Célunk, hogy a felmérést követően olyan fejlesztések valósuljanak meg, melyek a kompetenciák és ezt követően az elhelyezkedés esélyét növelik.

A kompetenciaképzés képei 

Önismereti tréningek: Az önismereti tréning során nő a résztvevők önbecsülése, magabiztossága és önbizalma, kreatívabbak lesznek, valamint csökkent a rossz-hangulatérzet, a nyugtalanság és az ingerlékenység. Szimulációs helyzetek, játékok előállításával teremtjük meg azokat a helyzeteket, amelyek kihívásokat jelentenek a tréningen résztvevők számára.

Képek a tréningről 

Mezőgazdasági tanácsadás 

 

Nyelvoktatás

Nyírbogát Nagyközség településén élő gyermekek térítés mentesen vehetnek igénybe angol nyelvű oktatást. A segítségére nagy szükség van, hiszen a településen élők szeretnének idegen nyelvet tanulni és fejlődni, mely elengedhetetlen már a továbbtanuláshoz, a fiatalok munkavállaláshoz.

Angol az óvodában

Angol az iskolában 

 

Sportolási lehetőségek

Nyírbogát településén tömegsport-sportfoglalkozás – zenés torna programot alakítottunk ki az érdeklődők számára, ezzel is tudatosítva a településen élő lakosságban a sport fontosságát. Célcsoport: a településen élő teljes lakosság.

Képek

A rendszeres, életvitelszerűen megjelenő testmozgás támogatása érdekében Sport Klub valósul meg, mely segíti az egészséges életre nevelést, sport fontosságának tudatosítását, közösség összekovácsolását, szabadidő hasznos eltöltését.

Képek

Pilates: A gyakorlatok főként a törzsizmok fejlesztését célozza meg, mely minden korosztálynak elsődleges fejlesztési területe, így a település minden lakosa igénybe tudja venni ezt a szolgáltatást. A pilates oktató segíti a mozgás megszerettetését gyermekkorban. Óvodás korban segíti a megfelelő testtartás kialakítását, kisiskolás korban a folytonos ülés miatt a testtartási hibák megelőzését. A pilates gyakorlatok nyújtó, lazító feladatai segítik az ízületek mozgástartományának növelését, a megrövidült izmok lazulását, így a kiskamaszoknak is hasznos mozgásformát tud tanítani. A gerincsérv és a derékfájás kialakulása érdekében a felnőtt lakosságnak csoportos tornaórákat tart, és tanácsadást nyújt. 

Képek